tooltip after the triger

033/721-070

USLOVI KORIŠTENJAO NAMA

Kupovina na rate

Od sada na Ribaribi stranici kupujte na do 24 rate!

Kako? Otkrijte u nastavku teksta.

Narudžba stiže direktno na Vašu kućnu adresu. Bez čekanja u redovima, bez podizanja novca na bankomatima - brzo jednostavno i efikasno! Proizvode koje kupujete na rate trebaju biti iz iste kategorije (kategorija A, B ili C), a minimalan iznos za kupovinu iznosi 99,90 KM. Kupovinu možete izvršiti na do 24 jednake rate, bez kamata.

*Plaćanje na do 24 rate možete ostvariti putem Visa classic kartice UniCredit banke, dok je za ostale navedene banke maksimalan broj rata 6 odnosno 12 jednakih mjesečnih rata. Nakon što potvrdite narudžbu, u telefonskom razgovoru sa našim ljubaznim operaterima, potrebno je naglasiti na koliko rata želite platiti.

Kupovinu na rate možete obaviti ukoliko posjedujete American Express, Dinners ili jednu od kreditnih kartica ovih banaka: UniCredit,Master kartica Sparkasse bank, Raiffeisen, Nova Banka ili Intesa Sanpaolo banke!

Za dodatne informacije možete nas pozvati na 033 721 070

Kako naručiti željene proizvode na rate?

Plaćanje na rate možete izvršiti jednostavno u samo nekoliko jednostavnih koraka:

1. Odabir željenog proizvoda

Odaberite željene proizvode iz iste kategorije na našoj stranici i dodajte ih u korpu, a zatim ostavite podatke za dostavu.

odabri

2. Ostavite kontakt podatke

Nakon što odaberete željeni proizvod, ostavite Vaše kontakt podatke, kao što je to učinjeno na slici ispod, a zatim kliknite na 'Odaberite način plaćanja'.

kontakt

3. Odaberite način plaćanja

Odaberite način plaćanja koji želite. Ukoliko želite izvršiti kupovinu na rate, odaberite navedenu opciju, kao i broj rata koji želite i zaključite Vašu narudžbu.

placanje

4. Vaša narudžba je kompletirana!

Nakon završetka dobit ćete potvrdu na vašu e-mail da je vaša narudžba uspješno završena.

zakljuceno

5. Uživajte u Vašim proizvodima

Sada je samo potrebno da uživate u proizvodima koje ste naručili iz udobnosti Vašeg doma.Nazovite nas
Ukoliko trebate pomoć pri kupovini ili imate pitanje, pozovite nas na:
033/721-070
100%

SIGURNA KUPOVINA

Koji god način kupovine da odaberete, možete biti sigurni da su vaši podaci 100% zaštićeni i da neće biti dijeljeni s trećim licima.

DO 70% UŠTEDE

NA SVE PROIZVODE
Svi proizvodi na ovoj stranici imaju snižene cijene. Uštedite čak i do 70% na naše proizvode!
POVOLJNA KUPOVINA

KUPUJTE I NA DO 24 RATE

Kupujte proizvode i na do 24 jednake mjesečne rate. Nudimo vam i plaćanje pouzećem, karticama ili online plaćanje.

Studio Moderna

Studio Moderna d.o.o., Trg Solidarnosti bb, 71000 Sarajevo,BiH. Informacije i naručivanje: 033 721 070; info@ribaribi.ba Fax: 033 61 73 58.

Sadržaj ove web stranice nije dozvoljeno kopirati, reproducirati ili koristiti u bilo koje svrhe bez pismenog dopuštenja vlasnika.

S obzirom da se radi o outlet prodaji, gdje su količine proizvoda vrlo ograničene i nekad je dostupan samo jedan komad određenog proizvoda, zadržavamo pravo greške u prikazanom stanju proizvoda, odnosno prikazano stanje na web stranici može odstupati od stvarnog stanja proizvoda. Hvala na razumijevanju.