Stone Legend CopperLUX ovalni pekač s poklopcem Delimano

Rasprodano
Photo
Video
-70%

Ovalni pekač s poklopcem Stone Legend CopperLUX napravljen je od inovativnih i visokokvalitetnih materijala koji će učiniti vaše kuhanje lakšim. Uživajte u lakšoj i jednostavnijoj pripremi zdravih obroka bez straha od prianjanja. Pekač je otporan je na ogrebotine, te je pogodan za korištenje na svim vrstama peći (uključujući indukciju). Kapacitet pekača: 6 L.

Stone Legend CopperLUX ovalni pekač s poklopcem Delimano

Cijena: 119,90 KM


Akcijska cijena: 35,95 KM

Odaberite opciju
Nema na stanju. Molimo, nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Tehničke informacije
Informacije ukratko

Ovalni pekač s poklopcem Stone Legend CopperLUX napravljen je od inovativnih i visokokvalitetnih materijala koji će učiniti vaše kuhanje lakšim. Uživajte u lakšoj i jednostavnijoj pripremi zdravih obroka bez straha od prianjanja. Pekač je otporan je na ogrebotine, te je pogodan za korištenje na svim vrstama peći (uključujući indukciju). Kapacitet pekača: 6 L.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Savršen pekač sa svaku kuhinju!

Često pripremate u rerni veće komade mesa ili ribu? Volite pripremati pečeno povrće, musaku ili slastice? Uvjerite se u prednosti ovalnog pekača uz koji dolazi i prikladan poklopac iz linije Stone Legend CopperLUX.

Pogodan za sve vrste peći, uključujući indukciju, i sa svojim kapacitetom od 6 l, lako možete pripremiti ukusna jela za cijelu porodicu. Ovalni pekač CopperLUX napravljen je od QuanTanium® premaza s česticama titanija koje ga čine snažnim i izuzetno izdržljivim. Čestice kamena doprinose izdržljivosti premaza i postepeno otpuštaju toplinu prema namirnicama, zadržavajući tako hranjive tvari i autentičan okus - baš kao priprema hrane na pravom kamenu.

Poklopac za bolju aromu!

Doživite potpuni užitak kuhanja pomoću poklopca s otvorom iz linije Stone Legend CopperLUX. Kroz ugrađeni otvor na poklopcu možete dodati malo vina, konjaka ili likera za vrijeme kuhanja ili pečenja. Njihova aroma poboljšat će okus jela, a vaša će peć ostati čista.

Poklopac je izrađen od kaljenog stakla, te štedi energiju i skraćuje vrijeme kuhanja. Rub i otvor napravljeni su od nehrđajućeg čelika kako bi poklopac bio siguran za korištenje i u pećnici na temperaturi do 230 °C. Poklopac je periv u mašini i jednostavan za upotrebu i pohranu.

Prednosti QuanTanium premaza:

 • Pogodno za sve vrste ploča za kuhanje, uključujući indukciju.
 • Zahvaljujući svojim magnetskim karakteristikama, ona se vrlo brzo zagrijava u indukciji pri nižoj temperaturi. Uštedite do 20% energije.
 • Moguće kuhati na srednjoj temperaturi, ali uz maksimalne performanse.
 • Posuđe koje je mašinski perivo.
 • Dugotrajne boje (emajlirano je na 840 ° C).
 • Omogućuje kuhanje uz samo jednu kapljicu ulja.
 • Izvanredno neljepljivo.
 • Dizajnirano u Španiji.

Pitanja:

 • Zašto čelik?

  Snažan i dugotrajan metal. Šerpe i tave koje sadrže čelik bolje su uravnotežene jer su teže. Čelik je dobro poznat po tome jer utiče na toplinu i jer je iznimno korisan za jela kojima je potrebno duže vrijeme kuhanja. Također, održat će svoj profesionalni i prestižni izgled godinama, jer je emajl otporan na temperaturu do 840 °C.

 • Zašto emajl?

  Izrađen od sloja čestica stakla na bazi čelika, zahvaljujući velikoj čvrstoći osigurava da kod pripreme hrane neće otpuštati spojeve u hranu. Emajl je izuzetno izdržljiv i brzo provodi toplotu. Osim toga, prirodno je neljepljiv zahvaljujući neprozirnoj površini.

 • Zašto Whitford QuanTanium premaz sa česticama kamena i bakra?

  Zahvaljujući svojim karakteristikama neljepljivosti i otpornosti na ogrebotine, omoguće vam kuhanje bez masnoća i upotrebu metalnog escajga prilikom pripreme obroka u ovom posuđu. Također, karakteristično za ovaj premaz jeste i brža provodljivost topline - za brže kuhanje i manju potrošnju energije!

Delimano Stone Legend Copperlux konstrukcija:

 1. Obojeni emajlirani soj na čeliku - drugi premaz
 2. Emajlirani sloj na čeliku - prvi premaz
 3. Visokokvalitetni čelik
 4. Unutrašnji emajlirani sloj na čeliku - prvi premaz
 5. Unutrašni emajlirani sloj na čeliku - drugi premaz
 6. Quantanium® neljepljivi premaz - prvi sloj
 7. Quantanium® neljepljivi premaz sa česticama kamena i bakra - drugi sloj
 8. Quantanium® neljepljivi premaz - treći sloj
1
2
3
4
5
6
7
8
Tehničke informacije
Add Info Dimenzije: 12,5 x 28 x 39,5

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star