Edesia 5* lonac za kuhanje Delimano

Photo
Video
-60%

Edesia 5* lonac za kuhanje osigrava brže kuhanje sa manje manje masti i više ukusa. Posjeduje funkciju zadržavanja topline i do 12 sati. Jednostavan i suguran za upotrebu. Zapremina: 5, 6L. Snaga: 1350 W.

Edesia 5* lonac za kuhanje Delimano

Cijena: 399,00 KM


Akcijska cijena: 159,60 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Preuzmite u trgovini
Informacije ukratko

Edesia 5* lonac za kuhanje osigrava brže kuhanje sa manje manje masti i više ukusa. Posjeduje funkciju zadržavanja topline i do 12 sati. Jednostavan i suguran za upotrebu. Zapremina: 5, 6L. Snaga: 1350 W.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Sve što vam je potrebno u kuhinji

Ako tražite kompaktan uređaj koji bi zamjenio velike kuhinjske uređaje za pripremu hrane, Delimano Edesia 5* lonac za kuhanjeje savršeno rješenje za vas. Zahvaljujući malom, kompaktnom dizajnu i naprednim funkcijama, lako može pratiti sve tipične funkcije najvećeg kuhinjskog uređaja, jer ga možete koristiti kao šporet, pekač za sporo kuhanje, da održite hranu toplom, za roštilj ili kuhanje na pari.

Rezultati kuhanja sa 5 zvjezdica svaki put

Delimano Edesia 5* lonac za kuhanje je super jednostavan za upotrebu. Odaberite jedan od 8 načina kuhanja jednostavnim okretanjem i dodirom na tipke kako bi svaki put imali savršene rezultate kuhanja. Veliki kapacitet lonca od 5,6 l omogućava vam da stavite cijelo pile ili 1,8 kg mesa i premazan je neljepljivim premazom , tako da je čišćenje uvijek lako i brzo. Osim toga, siguran je u mašini za posuđe.

Manje vremena za kuhanje, više vremena za uživanje u hrani

Edesia 5* lonac za kuhanje koristi snagu od 1350W kako bi se ubrzao proces kuhanja. Zahvaljujući dvostrukim grijačima, sve je skuhano u sekundi tako da možete provesti više vremena sa porodicom i prijateljima. Sa prozirnim staklom, možete u potpunosti da kontrolišete ono što se dešava unutra i što je vrlo bitno ručke ostaju hladne na dodir kako biste izbjegli potencijalne opekotine.

Prenosiv uređaj

Sa Delimano Edesia 5* loncem vrlo jednostvano kuhajte, pecite, pržite ili grilujte hranu. Osim toga, možete ga također koristiti da održite hranu toplom čak i do 12 sati. Mali je i prenosiv, tako da ga možete koristiti bilo gdje – na odmoru, vikendici, kancelariji, zabavi ili dok ste na kampovanju!

Preuzmite u trgovini

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star