Cozy paleta Dormeo

Photo
Video
-78%

Stvorite ugodan kutak u vašem domu uz Cozy paletu. Kombinacija visokokvalitetne norveške smreke i termičke obrade osigurava dugotrajnost, čvrstoću i stabilnost. Uredite balkon, terasu ili unutrašnjost vašeg doma i uživajte u udobnosti palete.

Cozy paleta Dormeo

Cijena: 115,90 KM


Akcijska cijena: 25,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
  • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko

Stvorite ugodan kutak u vašem domu uz Cozy paletu. Kombinacija visokokvalitetne norveške smreke i termičke obrade osigurava dugotrajnost, čvrstoću i stabilnost. Uredite balkon, terasu ili unutrašnjost vašeg doma i uživajte u udobnosti palete.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Rješenje za ugodniji dom

Protekle godine većina nas se pronašla kod kuće i takva situacija naučila nas je kako je mali kutak praktično rješenje da se osjećamo bolje, lagodnije i udobnije kući. Stoga vam predstavljamo jedinstveni način opuštanja – Cozy drvenu paletu. Ovaj unikatni dodatak učinit će svaki kutak u vašem domu ljepšim i modernijim.

Ugodan kutak

Stvorite vlastito mjesto za opuštanje uz Dormeo kolekciju Cozy. Ovu praktičnu drvenu paletu možete složiti kao kauč, mjesto za čitanje ili čak kao rezervni krevet. Odaberite odgovarajuće jastuke po mjeri i opustite se u svom ugodnom kutku.

Namještaj od paleta, ekološki trend

Najmena drvenih paleta ekološki je način da u svoj dom unesete moderan i pristupačan stil. Moderan dizajn paleta i jastučića omogućuje vam da brzo i praktično promijenite raspored u vašem domu – od stolaca, kauča ili kreveta, bez dodatnih troškova i alata.

Pronađite svoju paletu

Ako nemate jednostavan pristup korištenoj drvenoj paleti, Dormeo Cozy paleta pravo je rješenje za vas. Napravljena od visokokvalitetne 100% norveške smreke, paleta je posebno tretirana toplinskom obradom koja čini drvo jačim i dugotrajnijim, u isto vrijeme uništavajući hranjive sastojke čime je osigurana zaštita od gljivica te otpornost na uništavanje drveta.

Veličina po mjeri

Drvene palete dostupne su u dimenzijama 120 x 80 x 12,8 cm dok odgovarajući jastuci koje možete koristiti uz palete dolaze u tri veličine i dvije boje.  Cozy jastuci dostupni su u veličini L – približno 120 x 80 x 16 cm; jastuk za leđa (veličina M) – približno 120 x 45 x 16 cm; stražnji jastuk (veličina S) – približno 65 x 45 x 16 cm.

Tehničke informacije
Dimenzije 120x80x12,8cm
Dormeo programme living room
Material spruce wood
Maksimalna težina 700kg
Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star