Heroj set jastuk i jorgan Dormeo

Rasprodano
Photo
Video
-75%

Heroj set jastuk i jorgan je mekan, ugodan i prozračan set obogaćen revitalizirajućim tretmanom koji pomaže vašem tijelu da se regenerira. Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja, te možete regulisati visinu i tvrdoću. Mašinski je periv set na 40°C. Mali set: jorgan 140x200cm i jastuk 50x70 cm. Veliki set: jorgan 200x200cm i 2 jastuka. Probno-reklamacijski period: 15 dana.

Heroj set jastuk i jorgan Dormeo

Od Cijena: 199,90 KM Već od


Akcijska cijena: 49,90 KM Već od

Odaberite opciju
Nema na stanju. Molimo, nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
Informacije ukratko

Heroj set jastuk i jorgan je mekan, ugodan i prozračan set obogaćen revitalizirajućim tretmanom koji pomaže vašem tijelu da se regenerira. Jastuk je pogodan za sve stilove spavanja, te možete regulisati visinu i tvrdoću. Mašinski je periv set na 40°C. Mali set: jorgan 140x200cm i jastuk 50x70 cm. Veliki set: jorgan 200x200cm i 2 jastuka. Probno-reklamacijski period: 15 dana.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Slavite heroje u svakodnevnom životu

Zadržite toplinu i udobnost u krevetu tokom cijele godine uz malu pomoć našeg novog seta - Heroj jorgan i jastuk. Budite sigurni da ćete imati savršen noćni san. Heroj jorgan i jastuk obogaćeni su revitalizirajućim tretmanom koji pomaže vašem tijelu da se regenerira i pridonese boljem, dubljom i okrepljujućem spavanju. Set dolazi u gracioznoj bijeloj boji i okružen je atraktivnim satenskim, dvostrukim prugama u različitim nijansama plave boje.

Lagan, topao i prozračan

Heroj jorgan i jastuk je punjen Wellsleep® naprednim mikrovlaknima, koji osiguravaju da su jorgan i jastuk potpuno prozračni i topli. Set je lagan, ali istovremeno i topao kada Vam je potrebno. Sve to zahvaljujući ekstremnoj mekoći materijala koji su korišteni pri izradi. Jedinstvena struktura stvara zračne džepove koji dodaju dodatni volumen jastuku i jorganu. Dormeo Heroj jorgan je napravljen sa gracioznim prošivima sa obje strane.

Pređite mišem preko Tap on   za više detalja.

Revitalizirajući tretman

Specijalni revitalizirajući tretman primjenjen je na ovaj set jorgan i jastuk. Kada je ljudsko tijelo u kontaktu s revitalizatorima, stanice se aktiviraju, metabolizam tijela jača, i cirkulacija se povećava. To pomaže da:

  • poboljšava kvalitetu spavanja i obezbijeđuje dobar noćni odmor
  • povećava tjelesnu energiju i pomaže u ubrzavanju procesa revitalizacije
  • povećava opuštenost tijela

Svježe i suho okruženje

Bočne strane jastuka imaju AirX sistem tkaninu, koja pruža optimalnu cirkulaciju zraka kroz jastuk održavajući ga svježim i suhim tokom cijele godine.

Pojedinačno reguliranje visine i čvrstoće jastuka

Uz Heroj jastukom možete jednostavnim uklanjanjem ili dodavanjem punjena prilagoditi visinu i tvrdoću jastuka Vašim individualnim potrebama.Na bočnoj strani ima patent zatvarač, tako da se količina punjenja može lahko povećati ili smanjiti. Dakle, svako može imati jastuk koji najbolji odgovara njegovim potrebama i pri tome imati tokom sna kičmu u najpravilnijem položaju. Jastuk je pogodan za sve pozicije spavanja.

Jednostavno za održavanje

Set je mašinski periv na 40°C. Da biste izbjegli nakupljanje jastuka i jorgana, potrebno je da ih protresete nakon pranja i ponovljate to nekoliko puta dok se suše. Budite sigurni da je jastuk i jorgan potpuno suh prije nego što ga vratite u upotrebu.

SPAVAJTE POPUT PRAVIH HEROJA!

Dormeo zna koliko je snažan san za bolji i uspješniji život. Naša nova HEROJ kolekcija dizajnirana je kako bi vam pružila herojski san i odmor koji zaslužujete. Jer kada spavate kao heroj, probudite se kao heroj i živite poput heroja.

Pogledajte Heroj liniju

Tehničke informacije
Array 40°C
Dimenzije Mali set: jorgan 140X200cm + jastuk 50X70cm; Veliki set: jorgan 200X200cm + 2 x jastuka 50X70cm
Dormeo liniji Comfort
Dormeo programme sleeping
Filling Jastuk: 100% PES mikrovlakna 900G (Wellsleep), Jorgan: 200GSM 100%poliester Wellsleep PES mikrovlakna
Season all year

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star