IMemory S Plus madrac Dormeo

Photo
Video
-60%

Najprodavaniji iMemory S Plus je visokokvalitetni, 3-zonski, hipoalergenski madrac sa nagrađivanom Octaspring® tehnologijom. Savršen za bilo koji stil spavanja i oblik tijela zahvaljujući podešavanju tvrdoće madraca od super mekanog do veoma tvrdog. Navlaka je izrađena od memorijske pjene i može se prati. Visina: 20cm

IMemory S Plus madrac Dormeo

Cijena: 799,90 KM


Akcijska cijena: 319,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Tehničke informacije
 • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko

Najprodavaniji iMemory S Plus je visokokvalitetni, 3-zonski, hipoalergenski madrac sa nagrađivanom Octaspring® tehnologijom. Savršen za bilo koji stil spavanja i oblik tijela zahvaljujući podešavanju tvrdoće madraca od super mekanog do veoma tvrdog. Navlaka je izrađena od memorijske pjene i može se prati. Visina: 20cm

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Savršen komfort dizajniran za Vas - uz podršku nove tehnologije

Odlično rješenje za sve one koji ne znaju koji madrac im odgovara i za parove sa savršenim snom koji nisu spremni na kompromis - BEZ RIZIKA.

 • Personalizirajte čvrstoću i podršku: možete individualno odabrati nivo čvrstoće, udobnosti i podrške koja vam najbolje odgovara
 • Revezribilno jezgro: jednostavno okrenite na tvrđu ili mekšu stranu
 • 4 nivoa tvrdoće i 2 nivoa ergonomske podrške: odaberite tvrdoću i podršku koja najbolje odgovara vašim potrebama i željama
 • Maksimalna prozračnost: Octaspring® tehnologija i ventilacijski sistem, omogućavaju stalan protok zraka čak i do 8x više
 • 3 zone udobnosti za optimalnu podršku glave, kičme, kukova i stopala
 • Antibakterijski i hipoalergeni madrac idealan je za osobe koje pate od astme ili alergija
 • Navlaka se može skidati i prati za maksimalnu higijenu Vašeg madraca, te čuva madrac od bakterija, grinja i neugodnih mirisa.
 • Umanjuje prijenos gibanja, te nećete smetati partneru prilikom okretanja.

NAPOMENA: *U slučaju naručenih pogrešnih dimenzija od strane kupca, reklamacije ne uvažavamo.

 

Reverzibilno jezgro za savršen san

 1.  
 2.  
 3.  
 4.  
 5.  
 6.  
 7.  

20cm

Zona 1

Zona 2

Zona 3

Mišem pređite prekoTap on   za više informacija.

 1. Octaspring® tehnologija - 3cm

  nudi 3D prilagodljivost – sve opruge od Octaspring pjene su trodimenzionalne i debljine 3 cm, tako da madrac ostaje čvrst, ali fleksibilan za maximalnu udobnost. Pri tome poboljšava prozračnost i omogućava odabir između 2 nivoa podrške.

 2. Ecocell® pjena

  Odaberite tvrdoću prema individualnim potrebama. Plava jezgra je TVRĐA.

 3. Presvlaka tretirana CleanEffect® Silver zaštitom

  U gornju navlaku su impregnirana srebrna vlakna tretirana sa CleanEffect® Silver tretmanom za savršenu svježinu i antibakterisjku zaštitu.

 4. 2 cm memorijske pjene

  2 cm memorijske pjene utkane u navlaku madraca za savršeno prilagođavanje obliku Vašeg tijela.

 5. Ecocell® pjena

  Odaberite tvrdoću prema individualnim potrebama. Narandžasta jezgra je MEKŠA.

 6. Climalite vlakna

  Održavanje optimalne temperature, te savršeno upijanje vlage što čini madrac suhim i svježim.

 7. Navlaka sa patent zatvaračem

  Navlaka se skida i periva je na 30°C.

4 nivoa tvrdoće i 2 nivoa podrške u samo jednom madracu

Jezgro madraca iMemory S plus sastoji se od tvrđe i mekše strane, koja se može rotirati prema individualnim željama. Sloj memorijske pjene ušiven je u navlaku madraca, te ublažava tačke pritiska i pomaže vam u opuštanju mišića. Na taj ćete način spavati mirno, bezbrižno i bez okretanja. Sve što je potrebno napraviti jeste okrenuti stranu madraca unutar navlake, te ćete dobiti mekaniji, srednje čvrst, čvrst i vrlo čvrst madrac.

 • Plava jezgra daje čvršću potporu i veću razinu tvrdoće. Za one koji žele tvrđu površinu za spavanje i potrebna im je odgovarajuća potpora za tijelo.
 • Narančasta jezgra daje mekaniju potporu i bolju prilagodljivost. Za sve one koji žele mekšu površinu za spavanje a nije im potrebna čvrsta potpora pri spavanju

U srcu madraca je sloj revolucionarnih Octaspring® opruga u S-obliku, koji omogućava izbor različitih nivoa podrške. Svoj madrac možete potpuno prilagoditi svojim individualnim potrebama jer ga možete izmijeniti u 8 različitih načina tražeći svoj savršen san.

8 različitih opcija udobnosti i podrške u samo jednom madracu

Kreirajte svoju vlastitu podlogu za spavanje uz novi iMemory S Plus madrac. Prilagodite ga vlastitom tijelu, svojim potrebama, navikama spavanja - samo ga okrenite po svojoj želji. Od najmekše do najtvrđe strane - za savršenu udobnost. Uvijek 100% vaš.

Spavajte bolje u dvoje: Odlično rješenje za parove

Vi i vaš partner imate različite navike spavanja?! Onda je ovo savršeno rješenje. Uz Imemory Silver plus madrac kompromis vam nije neophodan - i ne samo to vaki partner može izabrati čvrstoću madraca koja mu odgovara, pa nema potrebe za kupovinom dva odvojena madraca. Pored toga oboje osobe mogu individualno odabrati željeni nivo udobnosti i podrške.


Madraci dimenzija 160x200+ posjeduju 2 manja madraca ispod presvlake, tako da Vi i Vaš partner možete spavati bez straha da ćete konstantnim prevrtanjem u snu smetati jedno drugom. Madrac je pogodan za spavanje do 140kg po osobi.

Jeste li znali da parovi koji spavaju na jednom bračnom krevetu, bez razmaka, imaju bolju emocionalnu povezanost? Spavajte bolje. Prigrlite se više. Budite sretniji i zdraviji.

 

 
Tehničke informacije
CleanEffect® tretman Da
Jezgra Ecocell®, Octaspring® springs
Dormeo liniji Vitality
Dormeo programme sleeping
Tvrdoća adjustable, soft, less hard, medium hard, hard, very hard
Visina 20 cm
Mattress product material Ecocell®, Memory foam, Octaspring/ Foam springs
Memorijska pjena Da
Rotirajuća jezgra, 2 nivoa tvrdoće Da
Godine garancije 15 year
Periva navlaka Da
Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star