Mirabai nadmadrac 4+1

Photo
Video
-60%

Dormeo Mirabai nadmadrac 4+1 je idealno rješenje za udobno spavanje. Nadmadrac je napravljen od Ecocell® pjene od 4cm visine, prekriven dodatnim slojem Wellsleep® punjenja debljine 1 cm koji će pružati udobnost bez obzira da li ga koristite na podu, tvrdom madracu ili kauču. Navlaka se može prati na 40°C kako biste uvijek spavali u higijenskom okruženju.

Mirabai nadmadrac 4+1

Od Cijena: 199,90 KM Već od


Akcijska cijena: 79,90 KM Već od

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
Informacije ukratko

Dormeo Mirabai nadmadrac 4+1 je idealno rješenje za udobno spavanje. Nadmadrac je napravljen od Ecocell® pjene od 4cm visine, prekriven dodatnim slojem Wellsleep® punjenja debljine 1 cm koji će pružati udobnost bez obzira da li ga koristite na podu, tvrdom madracu ili kauču. Navlaka se može prati na 40°C kako biste uvijek spavali u higijenskom okruženju.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Višenamjenska, prenosna udobnost

Dormeo Mirabai nadmadrac 4+1 je savršeno rješenje za one u pokretu i one koji žele da poboljšaju svoje inače neudobno okruženje za spavanje. Ovaj nadmadrac se može koristiti za poboljšanje udobnosti tvrdog madraca, kauča na razvlačenje, sofe, francuskog kreveta ili kao podloga za spavanje na podu. Posebni materijal protiv klizanja na donjoj strani nadmadraca sprječava pomjeranje nadmadracaa.

Sa ukupnom debljinom od 5cm, Dormeo Mirabai nadmadrac je posjeduje 4 cm Ecocell® pjene, plus 1cm dodatnog sloja od Wellsleep vlakana.

Ecocell® pjena

Jezgro Dormeo Mirabai 4+1 nadmadraca napravljeno je od visokokvalitetne Ecocell® pjene nove generacije koja je dizajnirana tako da pruža maksimalnu udobnost za san. Njena trajna elastična trodimenzionalna ćelijska struktura omogućava izuzetno efikasnu cirkulaciju vazduha i nudi odličnu prilagodljivost. Zahvaljujući odličnom protoku vazduha, omogućava Vam da spavate u ugodnom, suhom i higijenskom okruženju. Ecocell® je čvrsta pjena koja stalno zadržava svoj oblik, bez obzira na pritisak koji se na nju vrši. I zahvaljujući svojoj elastičnoj prirodi, može se uskladiti sa jedinstvenim konturama Vašeg tijela.

Napredna Wellsleep® vlakna i AirX tehnologija

Plišani sloj od 1cm je napunjen naprednim Wellsleep® vlaknima koja stvaraju vazdušne džepove i omogućavaju maksimalan protok vazduha, stvarajući super meku površinu za spavanje koja djeluje u kombinaciji sa jezgrom od pjene.

Bočne strane naddušeka koriste posebnu AirX tehnologiju koja naddušeku pruža još veći protok vazduha.

Zona udobnosti za svaki dio Vašeg tijela

Dormeo Mirabai 4+1 nadmadrac ima tri pojedinačne zone, svaka dizajnirana tako da bude što udobnija za različite djelove Vašeg tijela. Zona glave i vrata dizajnirana je teksturama koje nježno masiraju Vašu glavu, vrat i ramena. Zona kukova pruža potpunu udobnost, a zona stopala dizajnirana je kanalima kako bi osigurala da Vaša stopala dobijaju protok vazduha koji im je potreban i da im budu udobno tokom cijele noći.

Prirodno odbija bakterije, mikrobe i prašinu

Dormeo Mirabai 4+1 nadmadrac tretiran je specijalnim ekstraktima ulja uzetih iz organskih i održivo uzgajanih sjemenki drveta Neem koji ga prirodno štite od bakterija, mikroba i grinja.

Stablo Neema koristi se kao tradicionalni lijek protiv različitih ljudskih bolesti u Indiji od davnina, a oko 700 biljnih pripravaka koji se temelje na ekstraktu ove biljke pronalaze svoju primjenu u različitim oblicima prirodne medicine.

Tehničke informacije
CleanEffect® tretman Da
Jezgra PU Foam with convoluted 3 zone, 4cm high
Cover Top fabric: 100% polyester treated with Essential; Side fabric: 100% polyester (AirX System); Filing in top cover: 100% polyester (300 gsm); Bottom fabric: 100% polyester with anti-slip dots; Inner cover: 100% polyester
Dormeo programme living room
Visina 5 cm
Periva navlaka Da

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star