Mirabai peškiri Dormeo

Photo
Video
-60%

Mirabai peškiri su dio Mirabai kolekcije. Napravljeni od 100% pamuka, ovi peškiri su vema lagani i imaju savršenu apsorpciju vlage. Dostupni su u pet elegantnih boja koje se slažu sa ostatkom Mirabai kolekcije: biserno bijela, bež, moderna siva, ljubičasta i boja šljive i dvije dimenzije 50x100 i 70x140 cm.

Mirabai peškiri Dormeo

Cijena: 49,90 KM


Akcijska cijena: 19,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Tehničke informacije
  • Preuzmite u trgovini
Informacije ukratko

Mirabai peškiri su dio Mirabai kolekcije. Napravljeni od 100% pamuka, ovi peškiri su vema lagani i imaju savršenu apsorpciju vlage. Dostupni su u pet elegantnih boja koje se slažu sa ostatkom Mirabai kolekcije: biserno bijela, bež, moderna siva, ljubičasta i boja šljive i dvije dimenzije 50x100 i 70x140 cm.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Mnogo više od dekorativnih peškira

Mirabai peškiri, predivan način da povežete dekorativne elemente iz vaše spavaće sobe sa kupaonicom. Vjerujte nam da će postati vaši omiljeni peškiri. Dostupni su u pet elegantnih boja koje se slažu sa ostatkom Mirabai kolekcije: biserno bijela, bež, antracit siva, ljubičasta i boja šljive.

Također, imaju i jacquard dizajn vanjskih rubova. Napravljeni su od 100% mekanog pamuka, ovi peškiri su više od jednostavnog dodatka vašoj kupaonici. Super upijaju, ali su u isto vrijeme izuzetno lagani zahvaljujući zero-twist tkanju.

Zašto je Zero-Twist bolji?

Kad se vlakna predu, obično se uvijaju kako bi se ojačala, ali uvrtanjem pređa gubi dio svojstvene mekoće i mijenja način na koji upija i zadržava vlagu u sebi. Koristimo zero-twist vlakna pamuka u izradi naših Mirabai peškira kako bi vam pružili iskustvo upotrebe najmekšeg i peškira koji ima najveću moguću moć upijanja, a koji je u isto vrijeme nevjerovatno lagan. Naši zero-twist peškiri će ostaviti osjećaj kao da je voda na vašoj koži isparila, umjesto da imate osjećaj kao da ste se trljali vlažnom tkaninom.

Lagani i brzo se suše

Još jedna od prednosti Mirabai peškira je što su oni laganiji od ostalih peškira, pa tako neće opterećivati vašu policu u kupatilu ili korpu za veš. Također, suše se brže od ostalih peškira jer se vlaga u njima ne zadržava, kao u običnim peškirima.

Pamuk: idealno vlakno za peškire

Pamuk je idealno vlakno za upotrebu u peškirima zbog visoke razine upijanja, snage, izdržljivosti i zato što je i hipoalergen. Pamučni peškiri savršeni su za one koji imaju astmu, alergije ili osjetljivu kožu i prirodno su otporni na grinje.

Mirabai kolekcija

Kolekcija Mirabai nadahnuta je zimzelenim drvetom porijeklom iz Indije pod nazivom stablo Neem (Azadirachta indica). Prepoznato je kao jedno od najperspektivnijih izvora spojeva s antibakterijskim i ljekovitim svojstvima. Neem se od davnina u Indiji koristio kao tradicionalni lijek protiv različitih bolesti.

Aktivni sastojci Neema nalaze se u svakom dijelu stabla, ali uglavnom se koriste sjeme, kora, lišće i korijenje. Više od 300 različitih aktivnih spojeva pronađeno je u različitim dijelovima stabla Neema, ali kolekcija Mirabai sadrži prirodni tretman drveta Neema izdvojenog iz sjemena Neem stabla.

Tehničke informacije
Dimenzije 50x100 cm; 70x140 cm
Material 100% cotton
Preuzmite u trgovini

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star