Flexi polica za cipele Walkmaxx

Rasprodano
Photo
Video
Uz pomoć Walkmaxx police za cipele, brzo i lako organizujte svu Vašu obuću ali i druge predmete. Polica je lako podesiva i možete je namjestiti na više načina.
Flexi polica za cipele Walkmaxx
19,90 KM
Odaberite opciju
Nema na stanju. Molimo, nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko
Uz pomoć Walkmaxx police za cipele, brzo i lako organizujte svu Vašu obuću ali i druge predmete. Polica je lako podesiva i možete je namjestiti na više načina.
Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Savršeno iskorišten svaki milimetar prostora

Fleksi polica za cipele ima revolucionarne klizne police koje se skidaju pa Vam omogućavaju da savršeno složite svu obuću: patike, papuče, cipele i čizme.

Ovo jedinstveno svojstvo doprinosi maksimalnom iskorištenju prostora, jer sada možete da koristite upravo onu količinu vertikalnog prostora koja je potrebna za svaki par cipela ili čizama. Sada Vam je za papuče potrebno samo 5 cm vertikalnog prostora, dok je čizmama do koljena potrebno 40 cm prostora!

Jednostavno i lako sastavljanje - štedi Vaše vrijeme

Znamo da je organizovanje cipela dosadno, a vaše vrijeme je dragocjeno - ali nemojte očajavati. Fleksi polica za cipele se lako sastavlja i potrebno je samo nekoliko minuta da dobijete željeni oblik!

Jednostavan patent 'klizi i klikni' čini sastavljanje ove police dječijom igrom, a Vi ćete uživati u organizaciji cipela, vjerovatno po prvi put. Ako ne možete da odolite da ne kupite još cipela, ne morate da brinete za njihovo odlaganje jer je Fleksi polica za cipele podesiv sistem i u njega može da stane još cipela kad god Vam zatreba dodatni prostor.

Jednostavno spojite ploče da dobijete sistem redova i kolona koje odgovaraju Vašem prostoru

Polica za cipele je napravljena u potpunosti od propilena, a pojedinačni dijelovi lako se sklapaju bez alata i čine stabilnu strukturu.

Njene jedinstvene klizne police koje se skidaju omogućavaju efikasno upravljanje prostorom, a njen modularni dizajn omogućava prilagodljivost prostoru različitog oblika i veličine pa je lako osmisliti jedinstvena rješenja za odlaganje koja odgovaraju vašim ličnim zahtjevima.

Zauzima manje prostora u odnosu na druge police za cipele

Flexi Shoe Rack - police za cipele koriste manje prostora od drugih polica za cipele, što Vam omogućava da maksimalno povećate Vaš prostor za odlaganje cipela.

To nije samo polica za cipele! Može se koristiti za odlaganje torbi, džempera, DVD-ova i još mnogo toga. Ako vam je potrebno još mjesta, možete dodavati još... Na taj način uvijek ćete imati savršeno rješenje za odlaganje.

Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star