Air Ultra prijenosna mini klima Rovus

Photo
Video
-60%

Pročistite i osvježite zrak u vašem domu koristeći prijenosnu mini klimu Arctic Air Ultra. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, tihom radu i 3 različite jačine hlađenja možete osvježiti zrak gdje god se nalazili. Praktična i kompaktna, klima sadrži i ambijentalno svijetlo.

Air Ultra prijenosna mini klima Rovus

Cijena: 59,90 KM


Akcijska cijena: 23,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Tehničke informacije
 • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko

Pročistite i osvježite zrak u vašem domu koristeći prijenosnu mini klimu Arctic Air Ultra. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji, tihom radu i 3 različite jačine hlađenja možete osvježiti zrak gdje god se nalazili. Praktična i kompaktna, klima sadrži i ambijentalno svijetlo.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Uživajte u svježem, hladnom i čistom zraku bilo gdje!!

Osvježite i pročistite zrak u vašem domu zahvaljujući prijenosnoj mini klimi Arctic Air Ultra. Lagana i samostalna, ova prijenosna mini klima sadrži dvostruko veću snagu hlađenja zahvaljujući poboljšanom filteru za isparavanje vode i hladnoj maglici.

Prijenosna mini klima prikladna je za svaku sobu u vašem domu, od spavaće sobe, dnevnog boravka pa do ureda. Jednostavna je za upotrebu - ulijte vodu, pritisnite dugme i uživajte u osvježavajućem povjetarcu. Ovaj uređaj sa samo 1 punjenjem spremnika za tekućinu može raditi do 12 sati.

Rovus Arctic Air Ultra

Siguran i učinkovit rad

Ovaj prijenosni klima uređaj sadrži filter koji vlaži i pročišćuje zrak, čineći ga boljim za vas i vašu porodicu. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji, mini klimi je potrebna voda, filter i struja kako biste postigli čist i hladan zrak u vašem domu.

Hlađenje isparavanjem jedan je od najučinkovitijih načina za prirodno hlađenje zraka. Arctic Air Ultra klima uvlači topao zrak i pretvara ga u hladan i osvježavajući.

Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra

Razhlađivač, ovlaživač i pročišćivač u jednom uređaju

Zahvaljujući hidro-rashladnom sistemu, mini klima Arctic Air Ultra kombinuje rad ventilacijskog sistema i sistema za isparavanje vode. Osim što hladi zrak, prijenosna klima istodobno vlaži i pročišćava zrak od alergena i neugodnih mirisa.

Prijenosna mini klima kompaktna je i praktična. Jednostavno je postavite na stol, noćni ormarić ili stolić.

 • Rovus Arctic Air Ultra

  Koristite je da rashladite i pročistite zrak u kancelariji.

 • Rovus Arctic Air Ultra

  Ili da ovlažite i pročistite zrak u vašem domu..

Perivi filter s podesivom prednjom rešetkom

Rovus Arcitc Air mini klima dolazi s poboljšanim spužvastim filterom koji je periv i lako se mijenja. Jednostavno izvucite prednju rešetku, uklonite filter, isperite ga i ponovo vratite nazad.

Za još jednostavniju upotrebu, ovaj mini klima uređaj ima 3 brzine hlađenja i tih način rada. U kombinaciji s podesivom prednjom rešetkom imate potpunu kontrolu nad protokom zraka u svakom trenutku.

Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra Rovus Arctic Air Ultra

Podesivo ambijentno svijetlo

Rashladite vaš prostor i osvijetlite sobu uz nježno i opuštajuće svijetlo. Prikladna za dječju sobu, mini klima Arctic Air Ultra daje dovoljnu količinu svjetla koja neće utjecati na san vaših mališana.

Rovus Arctic Air Ultra

Set uključuje:

 • 1x Rovus Arctic Air Ultra
 • 1x punjač
 • 1x upustvo za upotrebu
Rovus Arctic Air Ultra
Tehničke informacije
Add Info Garancija: 12 mjeseci
2,750 o / min Turbo ventilator
2x veća snaga hlađenja
Uklonjivi filtar
Poboljšana prilagodljiva prednja rešetka
Perivi spužvasti filter
LED svjetlo
3 brzine ventilatora - visoka, srednja, niska
Arctic Air Ultra Filter je anti-mikobialan.
Maksimalni kapacitet spremnika za vodu - 610 ml
Dužina kabla: 180 cm


Potrošnja Rovusa Air Ultra prijenosne mini klime na ulazu od 240 V i 0,3 A, a adapter je 72 W / sat. Nakon 24 sata korištenja to bi se primjenjivalo na 1728 W / dan. U 8 sati korištenja bilo bi 576 W.
Power 5 V, 1,5 A
Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star