Ventus 5u1 ventilator Rovus

Photo
Video
-60%

Rovus Ventus 5u1 je nova pametna generacija ventilatora koja može da zamjeni 5 uređaja u vašem domu: ventilator, grijalicu, ovlaživač zraka, aroma difuzer i sušilo za veš. 12 brzina ventilatora i 3 načina ventilacije omogućava vam da zrak u vašem domu bude upravo onakav kakav želite. Posjeduje daljinski upravljač, tajmer i automatsko isključivanje radi maksimalne praktičnosti i sigurnosti.

Ventus 5u1 ventilator Rovus

Cijena: 399,90 KM


Akcijska cijena: 159,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
Informacije ukratko

Rovus Ventus 5u1 je nova pametna generacija ventilatora koja može da zamjeni 5 uređaja u vašem domu: ventilator, grijalicu, ovlaživač zraka, aroma difuzer i sušilo za veš. 12 brzina ventilatora i 3 načina ventilacije omogućava vam da zrak u vašem domu bude upravo onakav kakav želite. Posjeduje daljinski upravljač, tajmer i automatsko isključivanje radi maksimalne praktičnosti i sigurnosti.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Pametni ventilator za svaki dom

Zaboravite na teške grijalice i ružne ventilatore koje morate svake sezone nositi na tavan ili u podrum. Radje pronađite prostor za svestrani Ventus 5u1 ventilator sa prelijepim kompaktnim dizajnom i funkcijama koje ćete koristitii tokom cijele godine:

 • Snažni ventilator - svježina tokom toplih ljetnih dana
 • Grijač sa dva nivoa - zagrijava vaš prostor tokom hladnijih dana
 • Praktični ovlaživač - spriječite suh zrak i sačuvajte svoje zdravlje
 • Difuzer arome- uživajte u savršenom mirisu u svom domu svakoga dana
 • Efikasno sušilo za veš - postupak sušenja koji je nježan prema vašoj odjeći

Osvježite svoj prostor u stilu

Rovus Ventus 5u1 ventilator sadrži ugrađeni ventilator za brzu i efikasnu cirkulaciju zraka kad god vam je to potrebno. Idealan za skoro svaki prostor, ima 3 različita načina raspuhivanja, 12 brzina i mogućnost usmjeravanja svježeg zraka gdje god vam je to potrebno.

Dodatni grijač za međusezone

Jeseni i proljetni dani mogu nas iznenaditi sa brzom promjenom temperature. Nema potrebe da palite centralno grijanje zbog nekoliko hladnih dana, Rovus Ventus Smartair ventilator dolazi sa integrisanim grijačem za brzo zagrijavanje prostora. Sa 2 dostupne postavke zagrijavanje, učinit će vaš prostor toplim koliko vi to želite.

Uživajte u zdravom i vlažnom okruženju

Zagrijavanje prostora može odnijeti puno vlage iz zraka, uzrokujući suhu kožu, kašalj ili druge zdravstvene probleme. Zbog toga smo odlučili dodati ugrađeni ovlaživač koji vam može pomoći da ostanete zdravi tokom cijele godine. Spremink je dovoljno velik da da osigura vlaženje prostorije i do nekoliko sati i automatski će se isključiti kada tajmer istekne.

Miris doma koji ćete voljeti

Ako ste jedana od onih osoba koji vole da njihov dom bude svjež, čist i mirisan, posebno ćete se zaljubiti u Ventus 5u1 ventilator. Pored svih nevjerovatnih karakteristika, tu je i aparat za difuzer arome koji pruža osjećaj svježine i lagano širi vaš omiljeni miris prostorijom.

Ubrzajte proces sušenja vaše odjeće

Hladan i vlažan zimski zrak može donijeti jedan mali problem koji svi mrzimo - sušenje veša. S Ventus 5u1 ventilatorom ne morate blokirati grijanje hrpom oprane odjeće. Jednostavno stavite odjeću na vješalicu i uključite svoj omiljeni Rovus prozvod. Zahvaljujući oscilacijama i različitim postavkama toplote, on suši vašu odjeću brzo i ravnomjerno.

Uštedite vrijeme i novac uz moderni ventilator

Rovus Ventus 5u1 ventilator sadrži programljivi tajmer i daljinski upravljač tako da možete podesiti postavke čak i dok sjedite na kauču.Osim toga, različite postavke i funkcije mogu se koristiti zajedno ili odvojeno, tako da se ovaj proizvod savršeno prilagođava vašim potrebama.

Rovus Ventus 5u1 ventilator je prilagođen vašim potrebama i pruža:

 • 3 načina podešavanja ventilacije (normalni, prirodni, spavanje)
 • Oscilacija zraka (gore, dole, lijevo, desno)
 • 12 brzina ventilacije
 • 2 nivoa podešavanja toplote (900W /1800 W)
 • Dva integrisana svjetla
 • Programirajući tajmer
 • Automatsko gašenje zbog vaše sigurnosti
 • Displej jednostavan za čitanje i podašavanje
 • Lagan i kompaktan uređaj

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star