Stone Legend Mediterraneo šerpa za umake Delimano

Photo
Video
-60%

Mala, praktična i pouzdana: ova simpatična posuda za umake savršenih je proporcija za kuhanje, od porcije domaće supe do jaja za 2 osobe. Umutite bešamel umak bez straha da će se zalijepiti: njegov Quantanium neljepljivi premaz sprječava da se bilo šta zalijepi, dok kombinacija 5 slojeva ugljičnog čelika i baze emajla osigurava da nema hladnih krajeva. Sigurno za rernu. Promjer 16 cm.

Stone Legend Mediterraneo šerpa za umake Delimano

Cijena: 43,90 KM


Akcijska cijena: 17,50 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Dodatne informacije
 • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko

Mala, praktična i pouzdana: ova simpatična posuda za umake savršenih je proporcija za kuhanje, od porcije domaće supe do jaja za 2 osobe. Umutite bešamel umak bez straha da će se zalijepiti: njegov Quantanium neljepljivi premaz sprječava da se bilo šta zalijepi, dok kombinacija 5 slojeva ugljičnog čelika i baze emajla osigurava da nema hladnih krajeva. Sigurno za rernu. Promjer 16 cm.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Neophodan kuhinjski dodatak za male kuharske zadatke

Kada je u pitanju priprema sosova, umaka ili druge tečne hrane, šerpa za umake je vaš izbor. Taman prave veličine za zagrijavanje mlijeka, supe, umaka ili omleta, Delimano Stone Legend Mediterraneo šerpa za umake oduševit će vas svojim prekrasnim dizajnom, elegantnom ručkom i iznad svega, fantastičnim učinkom kuhanja.

Pripremite ukusne umake, kaše, deserte, poput pudinga, krema, raznih slatkih i slanih nadjeva bez brige o zagorenim ostacima – ova praktična šerpa za umake ima visokokvalitetni premaz koji sprječava lijepljenje i zamorno pranje. Quantanium premaz koji se ne lijepi za metalno posuđe osigurava da bude onoliko izdržljiv koliko vam je potrebno.

Posuda s 8 slojeva za savršene rezultate svaki put

Izdržljiva kombinovana baza od ugljičnog čelika i emajla osigurava brzo i ravnomjerno zagrijavanje posude, osiguravajući da vaša hrana bude savršeno pečena. Cijela šerpa ima 8 slojeva visokokvalitetnih materijala za jednostavno, zabavno kuhanje bez napora:

 1. Prvi sloj neljepljivog premaza
 2. Drugi sloj neljepljivog premaza s kamenim i titanijumovim spojevima
 3. Treći sloj neljepljivog sloja s efektom sjaja
 4. Drugi sloj unutarnjeg emajla na čeliku
 5. Unutarnji prvi sloj emajla na čeliku
 6. Čelik visoke kvalitete
 7. Osnovni prvi sloj emajla na čeliku
 8. Boja emajl na čeliku drugi sloj

Iskusite sve prednosti Quantanium premaza

Quantanium premaz pravi je razlog zašto ovu šerpu za umake voli toliko ljudi:

 • Stvarno je izdržljiva: 4,7x bolja izdržljivost, u usporedbi s široko korištenim komercijalnim premazom, tako da će šerpa imati dug život
 • Izuzetna neprijanjajuća svojstva znače da se vaša hrana nikada neće zalijepiti i samo će skliznuti s površine nakon kuhanja – a čišćenje je lako
 • Quantanium je 2x otporniji na ogrebotine pa se tava neće s vremenom istrošiti – čak i ako je koristite s metalnim posuđem.

Čestice pravog kamena i titanijuma iznutra za zahtjevne kuharske zadatke

Zašto je ovaj premaz tako jak? Quantanium premaz je ojačan prirodnim mineralnim česticama kamena i titanijuma, što znači da ga možete koristiti godinama, a i dalje će raditi i izgledati kao nov.

Ali postoji još jedan zaokret kod pravog kamena – čestice pravog kamena unutar premaza pohranjuju toplinu i postupno je šalju hrani. To pomaže da sva prirodna vlaga, vitamini i okusi ostanu zaključani, dobro očuvani unutar hrane.

Bolje za Vaše zdravlje

Quantanium premaz je na bazi vode, zdrav je i ekološki prihvatljiv. Svi materijali su netoksični i 100% bez PFOA, tako da nikakve štetne hemikalije ne mogu ući u vašu hranu. Premaz iznimno otporan na ogrebotine ne ispušta hemikalije u vašu hranu kao što to čini neki PTFE.

100% neljepljiva površina za stvarno jednostavno pranje

S premazom Quantanium čišćenje ne traje dugo jer se doslovno ništa ne lijepi, čak i ako pravite guste umake. Možete kuhati čak i sa samo malo ulja, a neprijanjajuća površina pobrinut će se da se hrana nikada neće zalijepiti. Nakon kuhanja samo ga bacite u mašinu za posuđe ili operite vrućom vodom i deterdžentom.

Dodatne informacije

Tehničke informacije

 • Debljina: 1mm
 • Visina: 8,5 cm
 • Kapacitet: 1,4 l
Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star