Classic neutral set Kosmodisk

Photo
Video
-90%

KOSMODISK® je dizajniran od strane stručnjaka kako bi ublažio ili otklonio bol u kičmi i leđima. Kombinirani rezultati pokazali su preko 80% poboljšanja među korisnicima s bolovima u leđima i kičmi. Kosmodisk pruža  ugodno i umirujuće olakšanje dok sjedite, stojite, radite, vježbate ili obavljate svoje uobičajene svakodnevne aktivnosti.

Classic neutral set Kosmodisk

Cijena: 119,90 KM


Akcijska cijena: 11,90 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
  • Informacije ukratko
  • Detaljnije o proizvodu
  • Dostupnost u trgovinama
Informacije ukratko

KOSMODISK® je dizajniran od strane stručnjaka kako bi ublažio ili otklonio bol u kičmi i leđima. Kombinirani rezultati pokazali su preko 80% poboljšanja među korisnicima s bolovima u leđima i kičmi. Kosmodisk pruža  ugodno i umirujuće olakšanje dok sjedite, stojite, radite, vježbate ili obavljate svoje uobičajene svakodnevne aktivnosti.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Opušta mišiće i ublažava bol u kičmi i leđima

Utječe li ta bol na vaš privatan, obiteljski ili poslovni život? Predstavlja vam veliki problem podići dijete, otići u šetnju sa psom ili odlazak u kupovinu?

Imate 25, 30 ili 35 godina i već imate problema s bolnim leđima? Kosmodisk ima rješenje za vas.

Bol u leđima dio je naše svakodnevice. Čak 80% aktivne populacije osjeti bolove u leđima u nekom razdoblju svog života. Obično je to neugodna bol uzrokovana nekom vrstom mehaničke boli ili stresa u dijelu leđa.

Bol u leđima pogađa oba spola podjednako, od mlađe populacije do one najstarije, ali najviše se pojavljuje u srednjim godinama života. Većina tih neugodnih bolova pojavljuje se kao posljedica dizanja teških predmeta, istezanja ili nepravilnog savijanja. Ovakve vrste aktivnosti stvaraju velik pritisak za vaš vrat i lumbalni dio leđa, što uzrokuje bol u leđima.

KOSMODISK® je klinički testiran

KOSMODISK® je dizajniran od strane stručnjaka kako bi ublažio ili otklonio bol u kičmi i leđima. Kombinirani rezultati pokazali su preko 80% poboljšanja među korisnicima s bolovima u leđima i kičmii.

Kosmodisk pruža ugodno i umirujuće olakšanje dok sjedite, stojite, radite, vježbate ili obavljate svoje uobičajene svakodnevne aktivnosti.

Ne oklijevajte

Kosmodisk djeluje i jedino što možete izgubiti je bol! Iskoristite 30 dnevno testno razdoblje i naručite svoj Kosmodisk već danas! Ako niste zadovoljni s njim, vratite ga i mi ćemo vam vratiti novac.

Kako djeluje?

Jedinstven dizajn Kosmodiska (napravljen je od medicinske plastike), za svoje djelovanje ne upotrebljava izvore energije (baterije, magnete ...). Svojim dizajnom i nježnim osjećajem pritiska na mišiće, djeluje na naše tijelo kao ruke profesionalnog masera ili fizioterapeuta.

Masažni efekt koji ima Kosmodisk, stimulira mišiće u blizini kičme i podupire je. Pruža osjećaj topline i ugode, poboljšava cirkulaciju i smanjuje napetost.

Masažni efekt stimulira iste regulativne mehanizme organizma kao i akupunktura, akupresura, masaža itd. Može se koristiti kao neinvazivna samopomoć kroz dug vremenski period.

Opušta mišiće u leđima za vrijeme sjedenja ili stajanja

Dok sjedimo u određenom položaju neko vrijeme, mišići koji podupiru donji dio leđa postaju umorni.

Naše tijelo se opusti i kao rezultat sjedimo u nepravilnom položaju. Isto se događa za vrijeme dugotrajnog stajanja. Kada stojimo opušteni, donji dio leđa se savija i naše tijelo poprima nepravilan položaj.

KOSMODISK CLASSIC s jedinstvenim i nagrađivanim sistemom rebara podupire vašu kičmu s osjećajem laganog pritiska za vrijeme stajanja ili sjedenja i istovremeno stimulira mišiće koji se nalaze u blizini kičme.

Drugim riječima, Kosmodisk nas »tjera« da stojimo i sjedimo u pravilnom položaju.

Kada i kako koristiti Kosmodisk?

  • Kosmodisk Classic Set treba upotrebiti uvijek kada se javi bol, ali Vas molimo da to činite u skladu sa uputstvima za upotrebu.
  • Preporučujemo Vam da Kosmodisk nosite najmanje 10-20 dana, minimum tri sata dnevno, preko tanje garderobe ili ispod nje. Efekat će ipak biti najbolji ukoliko ga nosite direktno na koži.
  • Masaža Kosmodiskom, stimuliše mišiće u predjelu kičme, zagrijava ih i pospešuje cirkulaciju, što za efekat ima opuštanje i redukciju napetosti.
  • Kada počnete sa upotrebom Kosmodiska, može se desiti da osjetite toplotu i golicanje u predjelu leđa i/ili drugim djelovima tijela gdje se javlja bol. Ovo ne treba da Vas uznemirava, jer se radi o uobičajenom efektu.
  • Možete prestati sa upotrebom kada se bol ublaži ili potpuno nestane. Pored toga što djeluje terapeutski, Kosmodisk je i prevencija bolova u leđima.
  • Istovremeno grije, opušta i masira umorne mišiće, ublažava napetost i bolove
Dostupnost u trgovinama

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star