Tsunami Rovus Tsunami usisivač Rovus

Photo
Video
-60%

Rovus Tsunami je jedan od najlakših uređaja koje možete koristiti za postizanje visoke razine čistoće. Jedinstveni sistem od 5 filtera pouzdano zadržavaju prljavštinu. Napaja se punjivom litij-ionskom baterijom, a možete ga koristiti kao usisivač za čišćenje podova ili ručni usisivač za namještaj i automobile.

Tsunami Rovus Tsunami usisivač Rovus

Cijena: 579,90 KM


Akcijska cijena: 231,95 KM

Odaberite opciju
Nazovite nas na: 033/721-070
 • Informacije ukratko
 • Detaljnije o proizvodu
 • Dodatne informacije
Informacije ukratko

Rovus Tsunami je jedan od najlakših uređaja koje možete koristiti za postizanje visoke razine čistoće. Jedinstveni sistem od 5 filtera pouzdano zadržavaju prljavštinu. Napaja se punjivom litij-ionskom baterijom, a možete ga koristiti kao usisivač za čišćenje podova ili ručni usisivač za namještaj i automobile.

Saznajte više
Detaljnije o proizvodu

Jedini usisivač koji ćete željeti koristiti

Nakon što probate usisavanje s Rovus Tsunami nikada više neće želite očistiti svoju kuću s nekim drugim uređajem. Sistem od 5 elemenata za filtriranje pouzdano uklanja 99,9% čestica prašine, dlake kućnih ljubimaca, peludi ili bilo koje čestice do 0,3 mikrona, a nema ni kabal koji bi vas smetao tokom čišćenja.

Jedinstveni sistem od 5 filtera za pročišćavanje zraka

Većina usisavača radi samo na HEPA filtraciji, ali ne i Rovus Tsunami. Ovaj usisavač sadrži 5 filtera: za vodu, aktivni ugljen, mrežasti filter, za filtraciju pjen i HEPA. U kombinaciji, ovi filteri pouzdano zadržavaju prljavštinu bez da se i najmanje čestice vrate u zrak. Nema više izgovora za osobe s alergijama i njihovim problemima s usisavanjem.

Na putu čišćenja ne stoji nikakav kabal

Uz snažan 18-voltni motor Tsunami usisivač će ukloniti i najteže mrlje u vašem domu. Ovaj motor pokreće punjiva Li-ionska baterija. Bez kablova koji bi vam smetali pri usisavanju, sada možete lako i brzo pokupiti prljavštinu i prljavštinu s bilo kojeg mjesta u vašoj kući.

Besprijekoran pod, auto ili namještaj

Praktičnost Tsunami usisivača ne završava ovdje, moći ćete očistiti gotovo bilo koju površinu vašeg doma zahvaljujući dva različita načina korištenja: kao uspravni usisivač za redovito usisavanje poda ili kao ručni uređaj za površine koje je teže očistiti kao što su zavjese, sofe ili automobili. Bez kabla koji bi ograničio vaš doseg, usisavanje će biti lakše nego ikad. Sve što trebate učiniti je napuniti ga vodom, uključiti i početi usisavati.

Jednostavan za upotrebu, jednostavan za čišćenje

Sjećate li se onih glomaznih usisavača koje je teško koristiti? Pa zaboravite na njih, jer Rovus Tsunami usisivač nije bilo lakše koristiti. Fleksibilna glava pruža širok raspon zakretanja i rotacije, ekstra motorizirana četka za pod će pokupiti čak i najmanju dlaku, a tri ultra LED svjetla pokazat će vam tačno gdje se prljavština skriva. Za maksimalnu praktičnost možete birati između dva načina čišćenja: Turbo način ili Eko način. Kada završite, samo izlijte prljavu vodu i isperite spremnik za vodu pod tekućom vodom kako bi bio spreman za sljedeću upotrebu.

Dodatne informacije

Tehnički podaci:

 • Vrijeme punjenja baterije: 4-6 sati
 • Trajanje baterije: 17 minuta u turbo modu, 40 min u eko načinu
 • Buka: 80 dB
 • Visina: 111 cm
 • Veličina četke: 26 cm
 • Kapacitet spremnika: 1350 mL
 • Kapacitet vode za spremnik: 180 ml
 • Kapacitet ručnog uređaja: 450 ml

Komentari kupaca 0 Komentar(a)

Kako biste ocijenili ovaj proizvod? *

1 1 zvjezdica
2 2 star
3 3 star
4 4 star
5 5 star